Viikonloppuna on tiedossa vanhan ystävän häät. Emme ole tavanneet useampaan vuoteen ja olin hieman yllättänyt saadessani kutsun, mutta iloisesti yllättynyt. Ainoa mikä niissä vähän mietityttää, on että en varmaan tunne ketään häihin tulevaa. Kaikkien muiden tuttujen, jotka ovat saman kutsun saaneet, tiedän kieltäytyneen. Oma mieheni ei suostunut ideaan, että hän lähtisi mukaan. Ihan ymmärrettävää, sillä hän ei tunne kyseistä vanhaa ystävää ollenkaan.

Ostin perjantaina söpön pienen lahjan. Se on vaalean sininen tai oikeastaan turkoosin värinen pieni kynttelikkö, jossa on kaksi toisiinsa kietoutunutta lintua. Olin jo alunperin päättänyt, että en halua lahjaan kuluttaa suurta summaa. Tämän kun näin, tiesin heti, että tämä olisi sopiva ja oli omalle kukkarollenikin sopiva.

Eilen kävin shoppailemassa ja ostin vähän tarvikkeita korttia varten. Nyt pitäisi saada jostain inspiraatio kortin tekemiseen. Toivottavasti ei jää viimeiseen yöhön. Ostin kiiltelevää pinkkiä paperia, sellaisen paperiarkin, ja sitten nauhoja ja kuvioita. Ajattelin, että niistä pitäisi yrittää kehittää jotakin pientä. Tämä vanha ystävä on kuitenkin sellainen, jonka kanssa en ole hirveän paljon viettänyt aikaa. En siis yhtään tiedä, mistä hän tykkää, varsinkaan kun on vuosia jo vierähtänyt. Heillä on pieni vauva ja ajattelin, että vauva olisi kiva jotenkin huomioida kortissa.